Parkhotel de Wiemsel


Welkom in het gerenoveerd Relais & Châteaux "Parkhotel de Wiemsel". Na een complete renovatie heeft "Parkhotel de Wiemsel" haar poorten geopend als 4****Superior hotel en verheugt zich op een hernieuwde kennismaking met u! Het unieke park van 6 hectare groot en het pittoreske stadje Ootmarsum met haar galeries en cafeetjes bieden een unieke combinatie om te ontspannen en uit te rusten. De kamers en suites, het "Restaurant de Wanne" met gewaardeerde keuken, de bar en onze Spa & Wellness, alles is nieuw, vriendelijk en royaal uitgerust. U zult zich bij ons thuis voelen. "Restaurant de Wanne" met parkterras Onze chef-kok en zijn creatieve team in "Restaurant de Wanne" bereiden met veel liefde en passie heerlijke gerechten voor u. Hier geniet u in ontspannen en aangename atmosfeer van lekkere en eerlijke gerechten, zowel traditioneel als verrassend nieuwe interpretaties op klassieke gerechten. Onze keuken is van hoog niveau, maar zonder pretenties. Eerlijk en verfijnd. We hechten veel waarde aan kwaliteit en verse producten. Begin de dag op een gezonde manier met de vele lekkernijen van het ontbijtbuffet. ´s Middags serveren wij al naar gelang uw wensen kleine snacks en delicatessen van onze lunchkaart. En wat denkt u van een heerlijk vers kopje koffie met gebak in de namiddag? ´s Avonds kunt u de dag afsluiten met een romantisch Candle Light Dinner. Bij mooi weer kan dit natuurlijk ook op ons sfeervolle terras in het park.
Openingstijden
Maandag: 00:00 - 00:00 Dinsdag: 00:00 - 00:00 Woensdag: 00:00 - 00:00 Donderdag: 00:00 - 00:00 Vrijdag: 00:00 - 00:00 Zaterdag: 00:00 - 00:00 Zondag: 00:00 - 00:00

Start route vanaf dit afstappunt

Routes in de buurt

Route door het Twentse landschap

Vanuit Ootmarsum het coulisselandschap in.



Overijssel 36.4 km
Fietsroute Landgoed Singraven

Een prachtige fietstocht door het mooie Twentse coulisselandschap met een aantal historisch hoogtepunten die u kunt bezoeken.



Overijssel 44.3 km
Grenzeloos mooie fietstocht bij Ootmarsum

Tijdens deze mooie tocht door het noorden van de regio Twente maakt de fietser kennis met het fraaie coulissenlandschap rond het toeristische stadje Ootmarsum.



Overijssel 43.8 km
Fietsroute Landgoed Kaamps



Overijssel 71.3 km
Fietstocht met Pannenkoek

Eerst lekker fietsen en dan natuurlijk een pannenkoek of andersom kan ook.



Overijssel 38.4 km
Fietsroute vanuit Camping Roderveld in Rossum

Op de fiets lekker uitwaaien in het prachtige groene Twentse landschap.



Overijssel 47.8 km
18544