BezienswaardighedenBezienswaardigheden

In het Fietsroutenetwerk hebben wij verschillende locaties opgenomen die de moeite waard zijn om te bezichtigen. Deze kunt u makkelijk meenemen in uw planning.
Gebruikt u onze app, dan kunt u deze onderweg makkelijk raadplegen voor informatie over de bezienswaardigheden, zoals de openingstijden of het telefoonnummer voor het maken van een reservering.

Alle genoemde bezienswaardiheden zijn goed met de fiets bereikbaar en kunnen een goede verzamelplek en een startlocatie voor uw tocht zijn.

Heeft u zelf een bezienswaardigheid? Meld u zich dan vrijblijvend aan, dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Santpoort-Noord
Korenmolen de Zandhaas
Korenmolen de Zandhaas is een levendig en eigentijds bedrijf in een traditionele setting. Een monument in bedrijf dus. In de uit 1779 daterende molen wordt door middel van windkracht tussen molenstenen op authentieke wijze graan gemalen. Deze wijze van malen draagt ertoe bij dat de producten van de molen uniek en van de beste kwaliteit zijn. Bovendien is het een toonbeeld van duurzaam produceren.

Wüstelaan 83
2071AE Santpoort-Noord
023-5391793
www.molendezandhaas.nl
's-Graveland
Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek - Natuurmonumenten
Kom naar het bezoekerscentrum in ’s-Graveland, toegangspoort van de Gooi en Vechtstreek. Hier brengen beeld en geluid de veelzijdige regio tot leven! Ideaal vertrekpunt voor een mooie wandeling of fietstocht.

Noordereinde 54B
1243 JJ 's-Graveland
035-6563080
www.natuurmonumenten.nl
Nieuwkoop
Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen
Het bezoekerscentrum is het ideale startpunt voor een dagje uit in de Nieuwkoopse Plassen. Ontdek het natuurgebied vanuit een bootje, wandelend of op de fiets. Het hele jaar door zijn er activiteiten voor jong en oud. Snuffel door de uitgebreide winkel of bekijk onze wisselende expositie.

Dorpsstraat 116
2421 BC Nieuwkoop

Oegstgeest
CORPUS
Bekijk de inwendige mens! Reserveren kan online.

Willem Einthovenstraat 1
2342 BH Oegstgeest
0617029598
www.corpusexperience.nl
Zevenhuizen
Molenviergang Zevenhuizen
Molenviergang Zevenhuizen

Tweemanspolder 15
2761 Zevenhuizen

Leidschendam
Vogelplas Starrevaart
Vogelplas Starrevaart

Kniplaan 4
2266 GK Leidschendam

Den Haag
Scheveningse haven
Scheveningse haven

Dr. Lelykade 110-202
2583 CP Den Haag

Nootdorp
Dobbeplas
Dobbeplas

Oudeweg 78
2631 PB NootdorpHeeft u ook een bezienswaardigheid? Meld u zich dan vrijblijvend aan, dan nemen wij contact met u op.