Het plannen van uw route

Klik op de knooppunten in de fietskaart om uw route te bepalen. De tussenliggende knooppunten worden op basis van de kortste route automatisch voor u geselecteerd. Onder de fietskaart kunt u precies zien welke nummers u dient te volgen,. Ook de afstand in kilometers en hoe lang u er ongeveer over zal gaan doen, is hier te vinden.

Eten en drinken

Klik op het koffie kopje om te zien welke horecagelegenheid er op uw route ligt. In de pop-up vind u informatie zoals bijvoorbeeld adres, telefoonnummer en openingstijden. Klik ‘Toevoegen aan route’ om de gelegenheid toe te voegen aan uw fietstocht. Bij alle deelnemende horecabedrijven kunt u uw e-bike opladen.

Overnachten

Klik op het bedje om te zien welke overnachtingsmogelijkheid u op uw pad vindt. In de pop-up vindt u contactinformatie, erg praktische om bijvoorbeeld te reserveren. Wanneer u van plan bent om bijvoorbeeld een weekendje te gaan fietsen en van een ontspannen overnachting te genieten.

Fiets huren

Klik op het fietsje om de informatie van de fietsverhuurder te bekijken. Wanneer u een weekendje weg bent of op vakantie, kunt u gemakkelijk een fietsverhuurder vinden en uw tweewieler regelen.