Leg langere fietsroutes af met een fietsaccu upgrade

13 juni 2024 door Redactie

Je fietsaccu wordt al wat ouder en daardoor haal je een kortere actieradius uit een volle accu. Tijd voor een nieuwe accu dus! Nee dus! Laat je oude accu gemakkelijk reviseren. Het is goedkoper dan een nieuwe en je bent duurzaam bezig.

Accurevisie: De circulaire economie ten top

Het is algemeen bekend dat accu's naar mate ze ouder worden een stuk van hun capaciteit verliezen. Dat betekent in het geval van jouw fietsaccu dat je dus ook minder ver kunt fietsen alvorens je weer op zoek moet naar een oplaadpunt. Heeft jouw fietsaccu die fase bereikt, dan kun je kiezen voor een nieuwe accu, of je kunt ervoor kiezen om je oude accu te laten reviseren. Dat is goedkoper én duurzamer, want je hergebruikt de behuizing en vaak ook de electronica van de accu die je al had. De circulaire economie ten top dus!

Je fietsaccu laten reviseren

Je merkt dat je steeds kortere afstanden kunt afleggen met de accu van je fiets. Koop dan geen nieuwe accu, maar laat deze reviseren door de specialisten van fietsaccu-revisie.nl. Zo'n fietsaccu revisie is een stuk goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe accu. Afhankelijk van het merk kan dat prijsverschil wel oplopen tot € 500! Bovendien is het een duurzame oplossing want je gebruikt de onderdelen van je oude accu die nog in goede conditie zijn opnieuw.

Vrijwel alle merken

Een fietsaccu revisie is voor vrijwel elk merk mogelijk. En dat betekent ook dat dit de manier is om een ouder type accu toch te blijven gebruiken. Vaak zijn die modellen niet meer op de markt en dus niet te vervangen. Door deze te laten reviseren kun je toch je eigen model blijven gebruiken.

Kies zelf je capaciteit

Een ander groot voordeel van een e-bike accu revisie is het feit dat je zelf je capaciteit kunt kiezen. Zo kun je dus een grotere laadcapaciteit kiezen dan je batterij oorspronkelijk had zonder dat daar hoge extra upgrade kosten tegenover staan, die je vaak wel hebt als je voor een nieuwe accu een grotere capaciteit kiest.

Webshopkeurmerk

Bevreesd om je kostbare accu zomaar op te sturen? Dat is niet nodig. De accu revisiespecialisten zijn voorzien van het Webwinkelwaarborg Keurmerk. Dat betekent dat het veilig bestellen is bij fietsaccu-revisie.nl. Op elke bestelling krijg je 24 maanden garantie. Bovendien zijn de experts partners van BOVAG, waardoor je zeker weet dat het met de kwaliteit van het afgeleverde werk wel goed zit. Ga dus voor een upgrade van je bestaande fietsaccu en geniet van steeds langere fietsroutes.