Dé ideale fietsvakantie beleeft u bij TopParken!

 

Geniet van al het moois dat Nederland te bieden heeft en maak prachtige fietstochten in eigen land. Overnachten tijdens je fietsvakantie of even uitrusten tijdens of na een fietstocht? Dat doe je op de vakantieparken van TopParken.


TopParken heeft 17 vakantieparken in Nederland, gelegen in de meest unieke natuurgebieden van ons land. Alle vakantieparken zijn voorzien van een restaurant met terras en zijn hierdoor het perfecte afstappunt voor een kop koffie of thee, lunch, borrel of diner.

Ga heerlijk fietsen langs het water, door de duinen, in de bossen of het heuvellandschap van Zuid-Limburg en rust uit bij de restaurants op onze parken.Overnachten tijdens uw fietsvakantie


Ook kunt u overnachten in één van de vakantiewoningen, luxe villa’s, appartementen of op één van de ruime kampeerplaatsen. Wat wilt u nog meer?

Geniet tijdens uw verblijf van de prachtige omgeving en vergeet niet bij de receptie te informeren naar leuke kortingen op dagjes uit.
TopParken

De vakantieparken van TopParken lenen zich uitstekend voor een fietsvakantie in eigen land. Op de parken vindt u diverse faciliteiten zoals:

 

  • Binnen- en/of buitenzwembaden;
  • Sport- en speelvelden;
  • WiFi;
  • (Indoor) speeltuinen;
  • Gezellige restaurants en Grand Cafés;
  • Entertainment in het hoogseizoen voor jong en oud.

 

Op de parken is ook fietsverhuur aanwezig. Op een aantal parken kunt u zelfs terecht voor het huren van een elektrische fiets of mountainbike. Bij alle parken zijn gratis fietsroutes verkrijgbaar bij de receptie. Kortom: alle elementen voor een heerlijke fietstocht of fietsvakantie in Nederland.

 

Onze fietsroutes:

Op de pedalen door de Gelderse Vallei
Bos, heide en heuvels tussen Ede en Schaarsbergen
Fraai fietslandschap rond Ede
Bosrijk rondje Wageningen
Dwars door De Drunense Duinen
Sportieve tocht door de Zuid-Limburgs heuvels
Een snufje historie in de polder van de Kogge
Esmeer, land tussen Maas en Waal
Herleef de Saksische historie van de achterhoek
Rondom de Schoorlse Duinen
Een ziltige fietstocht tussen Noordwijk en Zandvoort
Uitwaaien in de Noordwijkse Duinen
Fietsroute Gelderse Vallei

Lunteren
TopParken – Landgoed de Scheleberg
TopParken | Landgoed de Scheleberg Landgoed de Scheleberg is een prachtig vakantiepark gelegen in de bossen van het Gelderse Lunteren. Deze unieke locatie is te vinden op de Veluwe waar de mooiste fietsroutes van Nederland te vinden zijn. Geniet van een heerlijke vakantie in een comfortabel vakantiehuis. Behalve het huren van een vakantiewoning is het ook mogelijk om een vakantiewoning te kopen. Het park biedt diverse faciliteiten zoals een tennisbaan, speeltuin en verwarmd buitenzwembad. Na een heerlijke dag fietsen kunt u ’s avonds terecht in het grand café/restaurant voor een hapje en een drankje. We zien u graag op Landgoed de Scheleberg!

Immenweg 15
6741 KP Lunteren
088-5002470
www.descheleberg.nl
Ede
TopParken – Bospark Ede
TopParken | Bospark Ede Heerlijk fietsen op de Veluwe met overnachting? Dan is Bospark Ede een aanrader! Dit prachtige vakantiepark is gelegen in de bossen van Ede. Geniet met het hele gezin van een heerlijke vakantie in een comfortabel vakantiehuis of op een ruime kampeerplaats. Behalve het huren van een vakantiewoning is het ook mogelijk om een vakantiewoning te kopen. Het park biedt diverse faciliteiten zoals sportvelden, speeltuin en verwarmd buitenzwembad. In het sfeervolle grandcafé kunt u na een heerlijk dag fietsen genieten van een welverdiend hapje en/of drankje. We zien u graag op Bospark Ede!

Zonneoordlaan 47
6718 TL Ede
0318-485036
www.bosparkede.nl
Ede
TopParken – Recreatiepark ’t Gelloo
TopParken | Recreatiepark ’t Gelloo Hét vakantiepark voor het hele gezin! Recreatiepark ’t Gelloo is gelegen in de bossen van het Gelderse Ede op de Veluwe. Geniet met het hele gezin van een heerlijke vakantie in een comfortabel vakantiehuis of op een ruime kampeerplaats. Behalve het huren van een vakantiewoning is het ook mogelijk om een vakantiewoning te kopen. Het park biedt diverse faciliteiten zoals binnen- en buitenzwembaden, in- en outdoor speeltuinen en sportvelden. Op de fiets kunt u een bezoek brengen aan de gezellige dorpjes die in de buurt van het park liggen. Voor vertrek kunt u op het park in het grand café/restaurant genieten van een heerlijke lunch. We zien u graag op Recreatiepark ’t Gelloo!

Barteweg 15
6718 TH Ede
088-5002472
www.gelloo.nl
Wageningen
TopParken – Recreatiepark de Wielerbaan
TopParken | Recreatiepark de Wielerbaan Na een lange fietstocht in een mooie omgeving nog meer genieten van rust en de natuur? Dan is Recreatiepark de Wielerbaan ideaal voor een verblijf. Dit prachtige vakantiepark bevindt zich tussen de Veluwe, de Utrechtse Heuvelrug, de Gelderse Vallei en de Betuwe. Geniet van een heerlijke vakantie in een comfortabel vakantiehuis of op een ruime kampeerplaats. Behalve het huren van een vakantiewoning is het ook mogelijk om een vakantiewoning te kopen. Het park biedt diverse faciliteiten zoals een speeltuin, sportvelden en binnenzwembad. Naast heerlijk genieten van het ontbijt in het restaurant kunt u er ook voor kiezen om verse broodjes bestellen en dit in uw vakantie verblijf op te eten. Na een heerlijk ontbijt kunt u erop uit en genieten van een prachtige fietstocht in de omgeving. We zien u graag op Recreatiepark de Wielerbaan!

Zoomweg 7-9
6705 DM Wageningen
088–5002474
www.topparken.nl
Cromvoirt
TopParken – Résidence de Leuvert
TopParken | Résidence de Leuvert Geniet van een heerlijke vakantie op een unieke locatie! Résidence de Leuvert is zowel gelegen in de bossen als aan het water. Hier kunt u na uw fietstocht nog genieten van de echte Bourgondische gezelligheid! Op het park kunt u kiezen tussen een verblijf in een comfortabele vakantiewoning of op een ruime kampeerplaats. Behalve het huren van een vakantiewoning is het ook mogelijk om een vakantiewoning te kopen. Het park biedt diverse faciliteiten zoals sportvelden, dierenweide en buitenzwembad. In het restaurant op het park kunt u na een lange fietstocht nog heerlijk genieten van een hapje en/of drankje. We zien u graag op Résidence de Leuvert!

Loverensestraat 11
5266 AM Cromvoirt
088-5002473
www.deleuvert.nl
Schin op Geul
TopParken – Résidence Valkenburg
TopParken | Résidence Valkenburg Résidence Valkenburg is een prachtig park gelegen tussen het Limburgse heuvellandschap. Als de heuvels getrotseerd zijn kunt u op het park heerlijk tot rust komen en genieten van een vakantie. Dit is mogelijk in een comfortabele vakantiewoning of op een gezellige kampeerplaats. Behalve het huren van een vakantiewoning is het ook mogelijk om een vakantiewoning te kopen. Het park biedt diverse faciliteiten zoals sportvelden, kidsclub en een buitenzwembad. Na een heerlijke dag fietsen kunt u ’s avonds terecht in het grand café/restaurant voor een hapje en een drankje. We zien u graag op Résidence Valkenburg!

Valkenburgerweg 128
6305 EA Schin op Geul
088-5002475
www.residence-valkenburg.nl
Berkhout
TopParken – Park Westerkogge
TopParken | Park Westerkogge Park Westerkogge is een prachtig vakantiepark gelegen bij het IJsselmeer en Markermeer in Berkhout. Bent u naast een fietsliefhebber ook een waterliefhebber? Dan is dit park ideaal voor uw vakantie! In de omgeving zijn er veel mogelijkheden om watersporten te beoefenen. Geniet van een heerlijke vakantie in een comfortabel vakantiehuis of op een ruime kampeerplaats. Behalve het huren van een vakantiewoning is het ook mogelijk om een vakantiewoning te kopen. Het park biedt diverse faciliteiten zoals jeu de boules, sportvelden en een verwarmd buitenzwembad. In het restaurant op het park kunt u na een lange fietstocht nog heerlijk genieten van een hapje en/of drankje. We zien u graag op Park Westerkogge!

Lijsbeth Tijsweg 7
1647 LE Berkhout
088-5002463
www.westerkogge.nl
Aalst
TopParken – Recreatiepark het Esmeer
TopParken | Recreatiepark het Esmeer Heerlijk genieten aan het water bij Recreatiepark het Esmeer. Het park is gelegen in een prachtige omgeving tussen het Esmeer en de Maas. Geniet van een heerlijke vakantie in een comfortabel vakantiehuis. Behalve het huren van een vakantiewoning is het ook mogelijk om een vakantiewoning te kopen. Het park biedt diverse faciliteiten zoals een speeltuin, sportvelden en strandbad. Als u terug bent van een fietstocht kunt u op het terras van het restaurant genieten van hapje en/of drankje met uitzicht op de gezellige jachthaven. We zien u graag op Recreatiepark het Esmeer!

Zaaiwaard 3
5308 JK Aalst
088-5002460
www.recreatieparkhetesmeer.nl
Lichtenvoorde
TopParken – Résidence Lichtenvoorde
TopParken | Résidence Lichtenvoorde In de Achterhoek tussen landerijen en beken ligt het prachtige Résidence Lichtenvoorde. Tijdens uw fietsroute kunt u een stop maken in het mooie Lichtenvoorde, waar sfeervolle terrassen zijn en een gezellig markt. Tijdens uw fietstochten kunt u gelijk genieten van een heerlijke vakantie in een comfortabel vakantiehuis of op een ruime kampeerplaats. Behalve het huren van een vakantiewoning is het ook mogelijk om een vakantiewoning te kopen. Het park biedt diverse faciliteiten zoals sportvelden, kidsclub en binnenzwembad. Daarnaast is er een recent vernieuwd gebouw inclusief restaurant waar u heerlijk kan eten voor een betaalbare prijs. We zien u graag op Résidence Lichtenvoorde.

Boschlaan 26
7131 RC Lichtenvoorde
088-5002464
www.residencelichtenvoorde.nl
Egmond a/d Hoef
TopParken – Recreatiepark de Woudhoeve
TopParken | Recreatiepark de Woudhoeve Genieten van een heerlijke vakantie bij Recreatiepark de Woudhoeve na een fietstocht door de prachtige duinen. Het park is gelegen aan de Nederlandse kust waardoor u optimaal kunt genieten van het strand en de duinen. Behalve het huren van een vakantiewoning is het ook mogelijk om een vakantiewoning te kopen. Het park biedt diverse faciliteiten zoals in- en outdoor speeltuin, sportvelden en een verwarmd buitenzwembad. Voor of na de fietstocht heerlijk eten? Bij het restaurant is het mogelijk om te genieten van een ontbijt, lunch of diner. We zien u graag op Recreatiepark de Woudhoeve!

Driehuizerweg 8
1934 PR Egmond a/d Hoef
088-5002451
www.woudhoeve.nl
Noordwijk
TopParken – Parc du Soleil
TopParken | Parc du Soleil Gelegen in de één van de gezelligste kustplaatsen van Nederland, Noordwijk ligt Parc du Soleil. Dit prachtige vakantiepark is ideaal om te verblijven als u van de zee houdt. Tijdens uw fietstochten kunt u gelijk genieten van een heerlijke vakantie in een comfortabel vakantiehuis. Behalve het huren van een vakantiewoning is het ook mogelijk om een vakantiewoning te kopen. Het park biedt diverse faciliteiten zoals binnenzwembad met grote glijbaan, in- en outdoor speeltuinen en sportvelden. Na een dag genoten te hebben van een fietstocht door de prachtige omgeving kunt u in het restaurant op het park genieten van een welverdiend hapje en/of drankje. We zien u graag op Parc du Soleil!

Parc du Soleil
2204 AN Noordwijk
088-5002452
www.parcdusoleil.nl